Rechterhand van CTO, technische brug tussen business en development team. Combinatie van 1) excellent gevoel voor architectuur + diverse technieken en 2) inzicht voor esthetiek en gebruik: UX/UI. Prettig mens en resultaatgericht manager die in staat is om ons gewenste niveau uit het developmenten team te halen.

Over SCOUPY:
In ruim 5 jaar tijd is SCOUPY uitgegroeid tot een van Nederlands’ grootste “Online-2-Offline marketingplatforms” voor de FMCG-branche. Met ons mobile-first activatieconcept bedienen we inmiddels meer dan een miljoen gebruikers per maand. We helpen onze klanten aan nieuwe gebruikers middels ons unieke model van 1. Bereiken 2. Begrijpen en 3. Bewegen van consumenten obv persoonlijk relevante content. Hiervoor beschikken we over slimme en meetbare (online) activatie concepten.

Via de gratis Scoupy-app of -website krijgen consumenten (een deel van) het aankoopbedrag binnen 48 uur teruggestort (‘cashback’) van door ons gepromote producten, ongeacht de (fysieke) winkel waar zij het product hebben gekocht. Zo maken we aanbiedingen van fabrikanten heel snel overal beschikbaar.

SCOUPY biedt adverteerders bovendien gepersonaliseerd inzicht in oriëntatie- en koopgedrag van consumenten. Met deze kennis helpt SCOUPY haar klanten om op een effectieve manier nieuwe klanten te identificeren, te activeren én te behouden. ‘Relevantie’ is ons kernbegrip. Om dit te kunnen borgen, ontwikkelt SCOUPY in eigen huis steeds verder aan innovatieve, nieuwe tools en proposities.

Samen met onze partner Sanoma brengt een enthousiast en gemotiveerd team van ca. 65 medewerkers SCOUPY iedere dag een stap verder. We zijn zeer ambitieus en verleggen onze grenzen graag. SCOUPY heeft een open en dynamische werksfeer waar eigen initiatief enorm gewaardeerd wordt.

Creatief Lead Developer
We zijn op zoek naar een Creatief Lead Developer die de technische vertaalslag kan maken tussen de wensen voortkomend uit de commerciële bedrijfsvoering en het development team. Je bent in staat om snel (delen van) onze bestaande architectuur te begrijpen en er logisch en clean op voort te bouwen. Daarnaast ben je, hands-on, in staat om het technische team van 4 developers te instrueren middels technische en functionele ontwerpen zodat ons gewenste niveau op UX/UI wordt gehaald.

Jij kunt en durft zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat zodanig dat je de CTO echt ontlast. Onze nieuwe collega heeft dus de perfecte mix van architectonisch inzicht/overzicht, eigen technische bagage, gevoel voor UX/UI en een sympathiek leidinggevende met een prettige manier van communiceren.

We werken in Hoofddorp met een development team van ca. 10 man met zelf gebouwde systemen aan het grootste en meest innovatieve FMCG online marketing platform.

Verder verwachten we:

 • Een HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als (lead) developer in een gelijkwaardige dynamische omgeving;
 • Sterk strategisch inzicht en een goed ontwikkeld sensitief vermogen voor business en organisaties;
 • Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk taalvaardig;
 • Aantoonbaar ervaring in het aansturen van een team.

Als laatste ben je:

 • Intelligent en kom je snel tot de essentie;
 • Pro-actief, stressbestendig, creatief en altijd leergierig;  
 • Analytisch sterk, je zoekt verbanden en behoudt het overzicht;
 • Initiatiefrijk en zoek je snel de samenwerking op;
 • Nauwkeurig en planmatig.

Waarom deze rol

 • Groot en uitdagend zelfgebouwd platform;
 • Excellent team van zeer vaardige developers;
 • Directe impact, veel kwaliteit toevoegen;
 • Richting bepalend;
 • Mooi product, A-merken enorm consumenten netwerk (ca. 2,1 miljoen);
 • Disruptief, bewezen succesvol, Marketing platform;
 • Innovatieve Data proposities.

Wat hebben we voor jou
In de enorm veranderende FMCG markt wint SCOUPY iedere week aan relevantie. Met ons disruptieve marketing model zijn we heel hard aan het groeien, het afgelopen jaar zijn we bijna verdubbeld. Samen met Sanoma is de ambitie en potentie enorm. De mensen die bij ons passen zijn altijd ondernemend, nemen initiatief en hebben een enorm eigen verantwoordelijkheid. Deze mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer je eigen toekomst. Daarnaast hebben we een bovengemiddeld pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
We horen graag van je als je nog vragen hebt of verras ons met je sollicitatie: a.vandervoort@scoupy.com of 0646305040