SCOUPY zoekt een ervaren Creative & Content Manager met gevoel voor merkverhalen, conversie, concept en design.

Creatieve hub

Om de rol als Creative & Content Manager goed te kunnen vervullen, heb je eerder waarschijnlijk in een creatief team of als strateeg bij een reclamebureau gewerkt. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de complete marketing en communicatie in woord en beeld en daarmee de uitstraling van SCOUPY naar de consument en onze A-merk klanten. Jij kunt onze merkvisie verder ontwikkelen en vertalen in sterke, reclamische communicatieconcepten en -boodschappen.

Over SCOUPY
SCOUPY brengt consumenten, fabrikanten en retailers op innovatieve wijze bij elkaar in een online platform.

Voor consumenten draait dit om het proberen van producten met cashback (geld-terug acties), het delen van ervaringen en het ontvangen van unieke voordelen op boodschappen (sparen, boxen en meer).
Voor onze klanten biedt het de mogelijkheid om snel en gepersonaliseerd honderdduizenden kopers te bereiken, te leren kennen en aan te zetten tot het doen van aankopen in een willekeurige supermarkt.

In ruim 7 jaar tijd is SCOUPY van een prijswinnende startup doorgegroeid naar Nederlands’ grootste ‘Online-2-Offline Marketing Platform’ voor de FMCG- branche. SCOUPY is een zelfstandig, nog steeds snelgroeiende Scale-up binnen het mediabedrijf Sanoma.

SCOUPY kenmerkt zich door een ondernemende, innovatieve, open en transparante cultuur, waarin een brandende ambitie, creativiteit, werkplezier en persoonlijke verantwoordelijkheid voorop staan. Vanuit een prachtig kantoor, vlakbij het station in Hoofddorp, werken ca. 70 professionals met passie aan de toekomst van marketing en media binnen FMCG. Binnen SCOUPY bestaan er ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in lijn met de snelle groei van de organisatie. Hier kun je, met jouw vakkennis, creativiteit en professionele kwaliteiten, écht het verschil maken!

Over jou

Je leidt het creatief team, bestaande uit 4 collega’s die zorgen voor DTP en copy. Je coacht, helpt en inspireert hen om onze creaties nog scherper en aansprekender te maken. Met jouw positief-kritische manier van aansturing weet je het beste uit het team te halen, waarbij jullie fungeren als een interne creatieve hub. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alles wat je bureau verlaat naar een hoger niveau is getild. Je bent zelf zeer sterk in copywriting, maar je hebt zeker ook gevoel voor design. Je creëert concepten en merkverhalen en raakt daarbij de juiste snaar om nieuwe consumenten te onboarden en bestaande users optimaal te laten converteren.

Je werkt samen met en voor interne afdelingen als: Marketing, Campagne Management, Sales, hettestpanel.nl en Development. Je rapporteert aan de Marketing & Operations Director en geeft leiding aan het creatief team, bestaande uit: het Head of Design, twee DTP-er/Vormgevers en de Marcom&PR-specialist/Copywriter.

Wat breng je mee

  • Minimaal 4-6 jaar bureau ervaring (in een soortgelijke functie);
  • Passie en gevoel voor goede en converterende content (tekst, beeld & video);
  • Ervaren concepter en copywriter van sterke merkstrategie en -verhalen;
  • Kritische teamspeler die niet rust totdat het creatief team optimaal performt;
  • Ervaring met campagnes en creatie voor/in digitale producten;
  • Ervaring met retail-klanten en actiemarketing;
  • UX-ervaring, zowel tekst als beeld (is een pré).

Wat hebben we voor jou:

In de enorm snel veranderende FMCG markt wint SCOUPY iedere week aan relevantie. We werken voor bijna alle sterke A-merken in de markt. Met onze data-driven disruptieve marketingmodellen en de uitgebreide activatie- en media concepten zijn we heel hard aan het groeien. Samen met de diversiteit aan mogelijkheden binnen de markt is de ambitie en potentie enorm. De mensen die bij ons passen zijn altijd ondernemend, inspirerend, nemen initiatief en hebben een grote eigen verantwoordelijkheid.

De juiste mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer je eigen toekomst. Daarnaast hebben we een bovengemiddeld pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 Procedure

We horen graag van je als je nog vragen hebt of verras ons met je sollicitatie: i.steenman@scoupy.com of 06-22 438 946.

Klik hier voor het privacy statement voor sollicitanten.