SCOUPY zoekt een Development Manager die de technische vertaalslag kan maken tussen de wensen voortkomend uit de commerciële bedrijfsvoering en het development team. Je bentde rechterhand van CTO en de technische brug tussen business en development team.

Over SCOUPY
SCOUPY brengt consumenten, fabrikanten en retailers op innovatieve wijze bij elkaar in een online platform.
Voor consumenten draait dit om het proberen van producten met cashback (geld-terug acties), het delen van ervaringen en het ontvangen van unieke voordelen op boodschappen (sparen, boxen en meer).
Voor onze klanten biedt het de mogelijkheid om snel en gepersonaliseerd honderdduizenden kopers te bereiken, te leren kennen en aan te zetten tot het doen van aankopen in een willekeurige supermarkt.

In ruim 7 jaar tijd is SCOUPY van een prijswinnende startup doorgegroeid naar Nederlands’ grootste ‘Online-2-Offline Marketing Platform’ voor de FMCG- branche. SCOUPY is een zelfstandig, nog steeds snelgroeiende Scale-up binnen het mediabedrijf Sanoma.

SCOUPY kenmerkt zich door een ondernemende, innovatieve, open en transparante cultuur, waarin een brandende ambitie, creativiteit, werkplezier en persoonlijke verantwoordelijkheid voorop staan. Vanuit een prachtig kantoor, vlakbij het station in Hoofddorp, werken ca. 70 professionals met passie aan de toekomst van marketing en media binnen FMCG. Binnen SCOUPY bestaan er ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in lijn met de snelle groei van de organisatie. Hier kun je, met jouw vakkennis, creativiteit en professionele kwaliteiten, écht het verschil maken!

Jij bent

In staat om snel (delen van) onze bestaande architectuur te begrijpen en er logisch en clean op voort te bouwen. Daarnaast ben je, hands-on, in staat om het technische team van 4 developers te leiden middels technische en functionele ontwerpen zodat ons gewenste niveau op UX/UI wordt gehaald. Je hebt een excellent gevoel voor architectuur plus diverse technieken en zit boordevol ambitie en potentie om direct development en team aan te sturen, om op termijn (ca. 1 jaar) door te groeien tot CTO.

Jij kunt en durft zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat zodanig dat je de CTO echt ontlast. Onze nieuwe collega heeft dus de perfecte mix van architectonisch inzicht/overzicht, eigen technische bagage en een sympathiek leidinggevende met een prettige manier van communiceren.

Wij werken in Hoofddorp met een development team van ca. 10 man met zelf gebouwde systemen aan het grootste en meest innovatieve FMCG online marketing platform.

Verder verwachten we:

 • Een HBO/WO denk- en werkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als (lead) developer in een gelijkwaardige dynamische omgeving;
 • Sterk strategisch inzicht en een goed ontwikkeld sensitief vermogen voor business en organisaties;
 • Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk taalvaardig;
 • Aantoonbaar ervaring in het aansturen van een team.

Als laatste ben je:

 • Intelligent en kom je snel tot de essentie;
 • Pro-actief, stressbestendig, creatief en altijd leergierig;
 • Analytisch sterk, je zoekt verbanden en behoudt het overzicht;
 • Initiatiefrijk en zoek je snel de samenwerking op;
 • Nauwkeurig en planmatig.

Waarom interessant:

 • Groot en uitdagend zelfgebouwd platform;
 • Excellent team van zeer vaardige developers;
 • Directe impact, veel kwaliteit toevoegen;
 • Richting bepalend;
 • Mooi product, A-merken enorm consumenten netwerk (ca. 2,1 miljoen);
 • Disruptief, bewezen succesvol, Marketing platform;
 • Innovatieve Data proposities;

Wat hebben we voor jou

In de enorm veranderende FMCG markt wint SCOUPY iedere week aan relevantie. Met ons disruptieve marketing model zijn we heel hard aan het groeien, het afgelopen jaar zijn we bijna verdubbeld. Samen met Sanoma is de ambitie en potentie enorm. De mensen die bij ons passen zijn altijd ondernemend, nemen initiatief en hebben een enorm eigen verantwoordelijkheid. Deze mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer je eigen toekomst. Daarnaast hebben we een bovengemiddeld pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure

We horen graag van je als je nog vragen hebt of verras ons met je sollicitatie: a.vandervoort@scoupy.com of 0646305040.

Klik hier voor het privacy statement voor sollicitanten.