SCOUPY heeft een nieuwtje! En wat voor één! Vanaf vandaag stapt PostNL in mobile couponing door met dochter Netwerk VSP een minderheidsbelang in jouw favoriete applicatie voor de kortste weg naar korting te nemen. Met SCOUPY op je Android of iPhone smartphone kon je altijd al de vetste kortingen en de beste acties bij jou in de buurt vinden. Met deze samenwerking kunnen we jou nog beter voorzien van een actueel kortingsbonnenboekje op je mobiel.

Nieuwe partner

Onze nieuwe partner Netwerk VSP is misschien niet zo bekend bij het grote publiek, maar hij verspreidt als dé marktleider in huis-aan-huisreclame jaarlijks 7 miljard folders. Grote kans dus dat je weleens een folder in je handen hebt gehad die is bezorgd door een van hun 22.000 bezorgers. Via hun eigen site en app Folders.nl worden maandelijks 1,2 miljoen folders online geraadpleegd. Samen met PostNL en Netwerk VSP staat SCOUPY nóg sterker om de tienduizenden maandelijkse gebruikers van onze mobiele app te bedienen met nog meer acties (momenteel 2500) en door nog meer locaties (nu 1500) in heel Nederland aan te sluiten. Van sushitent tot koffiezaak, van bouwmarkt tot designwinkel, van fastfoodketen tot buurtrestaurant.

Hard werken met succes!

Valentijn Bras, één van de oprichters, wordt managing director van SCOUPY. Voor hem is het een bijzonder jaar: hij begon samen met media-ondernemers Olivier Slot en Pierre Karsten in augustus 2011 met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Na een jaar keihard werken, bloed, zweet en tranen telt hun succesvolle geesteskindje al 25 medewerkers, ruim meer dan 125.000 downloads van de app en vele deelnemende locaties die honderden, soms zelfs duizenden, nieuwe klanten via SCOUPY hebben mogen verwelkomen.

De ideale mix van MKB, retail en vrijetijdslocaties

Eerder trad Gennie Freen van Gennie Freen Produkties, uitgever van onder andere de Nationale PostcodeLoterij Voordeelagenda,  toe tot het oprichtersteam van SCOUPY. Hun gebundelde krachten zorgen ervoor dat je dankzij deze unieke samenwerking met PostNL en NetwerkVSP met SCOUPY altijd de beste kortingsacties van MKB, retail en vrijetijdslocaties bij jou in de buurt kunt vinden!

Blijf de ontwikkelingen volgen via onze mobiele apps voor Android of iPhone of op Facebook of Twitter waar geregeld spectaculaire winacties worden gehouden. Voor meer informatie, zie ons persbericht op Pressdoc.

 

Valentijn Bras over samenwerking PostNL en NetwerkVSP


Video uitleg over Scoupy in 60 seconden