Organisatorische spin in het web van het SCOUPY Sales team (14 man/vrouw) met een sterk ontwikkeld commercieel gevoel. Interne schakel tussen sales en de rest van de organisatie: finance, marketing, campagne management, strategie, directie. Rechterhand van Sales Director.

Over SCOUPY:
In ruim 5 jaar tijd is SCOUPY uitgegroeid tot een van Nederlands’ grootste “Online-2-Offline marketingplatforms” voor de FMCG-branche. Met ons mobile-first activatieconcept bedienen we inmiddels meer dan een miljoen gebruikers per maand. We helpen onze klanten aan nieuwe gebruikers middels ons unieke model van 1. Bereiken 2. Begrijpen en 3. Bewegen van consumenten obv persoonlijk relevante content. Hiervoor beschikken we over slimme en meetbare (online) activatie concepten.

Via de gratis Scoupy-app of -website krijgen consumenten (een deel van) het aankoopbedrag binnen 48 uur teruggestort (‘cashback’) van door ons gepromote producten, ongeacht de (fysieke) winkel waar zij het product hebben gekocht. Zo maken we aanbiedingen van fabrikanten heel snel overal beschikbaar.

SCOUPY biedt adverteerders bovendien gepersonaliseerd inzicht in oriëntatie- en koopgedrag van consumenten. Met deze kennis helpt SCOUPY haar klanten om op een effectieve manier nieuwe klanten te identificeren, te activeren én te behouden. ‘Relevantie’ is ons kernbegrip. Om dit te kunnen borgen, ontwikkelt SCOUPY in eigen huis steeds verder aan innovatieve, nieuwe tools en proposities.

Samen met onze partner Sanoma brengt een enthousiast en gemotiveerd team van ca. 60 medewerkers SCOUPY iedere dag een stap verder. We zijn zeer ambitieus en verleggen onze grenzen graag. SCOUPY heeft een open en dynamische werksfeer waar eigen initiatief enorm gewaardeerd wordt.

Sales Coördinator
Als Sales Coördinator ben je de spil in de sales organisatie. Je bent de oren, ogen én het geweten van de Sales Director. Vanuit een up-to date en compleet CRM systeem weet je wat er speelt in het team en ben je in staat proactief zaken te signaleren en bespreekbaar te maken. Je speelt een grote rol in het teamoverleg qua voorbereiding, vastleggen van de afspraken en KPI’s en aanspreken van je collega’s . Verder heb je continu het overzicht van de status van sales voorstellen, facturatie, live-gang acties en financiële eindafrekeningen.  Je bent vanuit sales de schakel met de rest van de SCOUPY organisatie; – Campagne Management, – Marketing, – Strategie, – Finance en directie.

Deze veelzijdige functie, in een zeer dynamische omgeving, is ideaal voor een goed georganiseerde, communicatief handig en sociaal excellente persoon. Een goed georganiseerd Sales team is essentieel voor de verdere groei van SCOUPY. Indien de basis op orde is willen we graag dat je meedenkt over het optimaliseren van de sales processen en aanvliegroute richting onze B2B klanten.

We werken met een team van ca. 60 man vanuit het Hoofdkantoor van Sanoma in Hoofddorp.

Wat breng je mee:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 3-5 jaar werkervaring in een commerciële rol of commerciële omgeving;
  • Je bent stressbestendig in tijden van hectiek en bij het halen van deadlines;
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen onder tijdsdruk;
  • Proactief, denkt in oplossingen en bent daadkrachtig;
  • Kan goed coördineren en overzicht houden;
  • Servicegericht en met een positieve uitstraling op en naar de buitenwereld;
  • 5 dagen per week beschikbaar;
  • Ervaring met uitgebreide CRM-tools zoals Salesforce, PerfectView of andere vergelijkbare systemen is een pré;
  • Spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend.

Wat hebben we voor jou:
In de enorm veranderende FMCG markt wint SCOUPY iedere week aan relevantie. Met ons disruptieve marketing model zijn we heel hard aan het groeien, het afgelopen jaar zijn we bijna verdubbeld. Samen met Sanoma is de ambitie en potentie enorm. De mensen die bij ons passen zijn altijd ondernemend, nemen initiatief en hebben een enorm eigen verantwoordelijkheid. Deze mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer je eigen toekomst. Daarnaast hebben we een bovengemiddeld pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
We horen graag van als je nog vragen hebt of verras ons met je sollicitatie: a.vandervoort@scoupy.com of 0646305040