Een fris, ondernemend, resultaatgericht Sales talent met een groot zelfstartend vermogen en “ownership” die de potentie heeft mee te groeien met de organisatie. Een bouwer aan nieuwe klantrelaties, die vanuit een lange termijn visie in staat is op korte termijn groei te realiseren. Een netwerker die als ambassadeur van hettestpanel.nl optreedt bij bestaande klantrelaties van Sanoma, SCOUPY en Kieskeurig.

Over hettestpanel.nl:
Hettestpanel.nl werkt via marktonderzoek van hoge kwaliteit aan het versterken van communicatie en branded content voor vele grote merken. Sinds de start in 2013, heeft hettestpanel.nl zich bewezen als centraal onderzoeksplatform en testpanel voor mediaconcern Sanoma. In 2016 is hettestpanel.nl intensiever gaan samenwerken met het data-driven marketing activatieplatform SCOUPY. En tegelijk heeft hettestpanel.nl de relatie met online vergelijkingssite Kieskeurig.nl versterkt.

Voor de volgende fase in de commerciële ontwikkeling van hettestpanel.nl, waarin onder andere de verdere uitrol van de test, tell, sell proposities centraal staat, zoeken wij naar een sterk commercieel talent met affiniteit met onderzoek en media.

Sales Manager hettestpanel.nl (SCOUPY/ Sanoma)
Voor het Testpanel (onderdeel van SCOUPY en Sanoma) zijn we op zoek naar een ondernemende Sales Manager die vanuit onze bestaande proposities, new business gaat genereren. Met de nadruk op nieuwe klanten. Onze ideale kandidaat heeft frisse zin en lef om nieuwe deuren te openen én beschikt over het vermogen bestaande proposities door te ontwikkelen door goed te luisteren naar de behoeften van de klant.

De sleutel tot succes voor een klant die hettestpanel.nl wil inzetten, ligt als eerste in het versterken van communicatie via branded content en media inzet (hoe werkt een SCOUPY activatie funnel) voor een klant.

Vanuit de signalen van de potentiële klanten en de bestaande kennis van ons huidige team ben je in staat om:

1. Bestaande proposities van hettestpanel.nl – test (rating, review, testpanel), tell (keurmerk en licenties), sell (leadgeneratie en sales) te verkopen bij nieuwe klanten in nieuwe sectoren (bijvoorbeeld telecom, banken, verzekeringen, energie, travel);
2. Helpen verkopen van onderzoeksgerelateerde proposities binnen het SCOUPY kanaal
3. Bestaande klanten en bestaande verkoopkanalen meer te laten doen met bestaande producten.

Als persoon versterk je het sterke, kleine en hechte hettestpanel-team door een zeer sterke mate van ambitie en gedrevenheid. Je bent niet alleen zelf startend en een initiatiefnemer die het aandurft ownership te tonen, maar ook leergierig, pragmatisch en een collega die de samenwerking met het huidige team graag aangaat.

Hettestpanel.nl werkt als een klein team in de grotere organisatie van SCOUPY. We werken met ca. 60 man vanuit het hoofdkantoor van Sanoma in Hoofddorp. Binnen SCOUPY bestaan er ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in lijn met de snelle groei van de organisatie. Hier kun je, met jouw vakkennis, creativiteit en professionele kwaliteiten, écht het verschil maken!

Wat breng je mee:

  • Een HBO/WO diploma en WO denkniveau;
  • 2-3 Jaar ervaring in een Sales functie;
  • In staat om zelfstandig gestructureerd te werken aan de opbouw van een sales pipeline;
  • Sterke analytische vaardigheden en een bijzondere interesse voor onderzoek gerelateerde proposities;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigingskracht;
  • Zin en drive om te ontwikkelen en het inzicht dat feedback essentieel is voor groei.

Wat hebben we voor jou:
In de veranderende FMCG markt wint SCOUPY iedere week aan relevantie. Met ons disruptieve marketing model zijn we heel hard aan het groeien, het afgelopen jaar zijn we bijna verdubbeld. Samen met Sanoma is de ambitie en potentie enorm. De mensen die bij ons passen zijn altijd ondernemend, nemen initiatief en hebben een enorm eigen verantwoordelijkheid. Deze mensen belonen we goed; groei met ons mee en creëer je eigen toekomst. Daarnaast hebben we een bovengemiddeld pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
We horen graag van als je nog vragen hebt of verras ons met je sollicitatie: a.vandervoort@scoupy.com of 0646305040